Ølbong guiden

Er du på udkig efter en ølbong til festen eller festivalen? Så kan det meget hurtigt gå hen og blive lidt af en jungle at finde den helt rigtige!

Det har vi dog lavet en lille guide på, så du kan bestemme dig for, hvilken ølbong som vil passe til dine behov og forventninger!

Ølbong med ventil

Ølbong i grøn

Denne ølbong er en af de mest klassiske og berømte ølbongs, som findes på markedet. Den karakteristiske tragt og den grønne slange med en ventil for enden, så du kan åbne / lukke for den, er en model som vi alle kender til, som har været i nærheden af en ølbong.

Og det er ikke uden grund at denne klassiske ølbong er FANTASTISK god. Den kan nemlig indeholde omkring 1,4 liter dejlig øl, cider, ren vodka eller hvad man nu er til! Sæt ventilen (mundstykket) ind i munden. Lad din ven fylde ølbongen op og stå klar med hånden på ventilen. Når den er fyldt op og du føler for det, så drejer du blot på ventilen og så går det stærkt! Nu er det med at chug-chug-chug! (Chug = at drikke alkohol meget hurtigt)

Klik på knappen nedenfor, for at læse mere om denne ølbong og bestil en med det samme, så du har den klar til den næste fest..

 

Mini ølbong til flasker

Beer shooter - ølbong

Ta’ ikke fejl, denne lille ølbong, som passer lige ned i lommen er perfekt til brug ved festivaler og forfester. Du sætter blot denne mini ølbong på flasken, med slangen nede i. Den anden del af slangen stikker op, igennem mundstykket / røret hvor du skal sætte læberne på. Hold fingeren på slangen som stikker ud, så der ikke kommer luft ned. Læn hovedet tilbage og slip for slangen – nu går det stærkt. Med denne ølbong kan du bunde flasker på ganske få sekunder! Du vil med garanti være den hurtigste til festen! Og så er den dejlig praktisk at have med, da den passer i lommen og nemt kan rengøres! Du kan læse mere om denne mini ølbong, ved at klikke på knappen nedenfor..

 

 Dobbelt mini ølbong til flasker

dobbelt-flaske-oelbong3

Kan du ikke få nok ned? Hvad med at opgradere til en dobbelt mini ølbong så? Denne ølbong har præcis samme koncept som mini ølbong’en, men her er der mulighed for at få noget indenbords, meget hurtigere!
Den er nem og handy at have med alle steder, da alting er lavet af et robust plastikmateriale. Den er desuden også nem at rengøre – så det er en fest gadget, som du kun skal investere i en gang og så holder den til RIGTIG mange fester. Du kan læse mere om den ved at trykke på knappen nedenfor..

Der kan ikke kommenteres her.