Ko spillet drukspil

Regler og vejledning til drukspillet: Ko spillet drukspil

Ko-spillet er et anderledes og meget underholdende drukspil, hvor alle kan være med! Det er sjovest hvis man er 3+ personer. Man kan være mange med til dette drukspil!

Det skal du bruge for at spille drukspillet Ko spillet:

Drikkelse
Tusch (en som kan tørres af igen) ELLER små klistermærker.

Fremgangsmåde: Sådan spiller du drukspillet Ko spillet:

Man sidder f.eks. 4 mennesker rundt om et bord.

Hver person får et nummer, det vil sige, der er “ko nummer 1”, “ko nummer 2”, “ko nummer 3” og “ko nummer 4”.

Så begynder man at klappe rytmen i takt fra “We will rock you” det vil sige to klap på bordet, og et i hænderne.

Så begynder ko nummer 1 at synge ind over rytmen -> “ko nummer 1 med 0 prikker i panden prikker ko nummer 4 med 0 prikker i panden”.

Så er det ko nummer fire der skal sige det, f.eks, ko nummer 4 med 0 prikker i panden prikker ko nummer 3 med 0 prikker i panden.

Sådan taber du: Hvis Ko nr. 3 nu kommer til at sige forkert, eksempelvis “2 prikker” i stedet for at sige 0 prikker i panden, får vedkommende en prik i panden (tusch / klistermærke) + personen skal drikke det antal straf-tåre som i har aftalt.

Det vil sige at ko nummer 3 nu har en prik i panden og så lyder sætningen “ko nummer 3 med 1 prik i panden prikker ko nummer 2 med 0 prikker i panden”.

Et anderledes og sjovt spil, hvor man både skal huske hvor mange prikker man selv har (da det skal siges i sætningen), men samtidig skal man også holde øje med de andre. Man kan hurtigt falde i og sige forkert!

God fest!