Træmand

Regler og vejledning til drukspillet: Træmand

Det går i alt sin enkelthed ud på at man tager en tom flaske og stiller på bordet, herefter tager man et spil kort og ligger ud rundt om flasken.

Når dette er gjort finder man ud af hvem der starter, og så skiftes man ellers til at trække et kort, De følgende kort gælder for det her:

ES: Straftår (Du skal selv drikke en tår).

Røde 2-5 (Du må give 2-5 tåre ud, alt efter hvilket kort du har trukket).

Sorte 2-5 (Du skal selv drikke 2-5 tåre, alt efter hvilket kort du har trukket).

6: regel kort (Du må lave en regel, som alle skal overholde mens spillet kører, f.eks skal man sige “Henning er lækker” hver gang man trækker et kort, hvis en anden person trækker en 6’er mens der er en regel igang, kan denne person slette den regel hvis han vil, eller lave en ny, hvis han laver en ny, gælder begge regler).

7: Finger på næsen kort (Man skal, når som helst, sætte sin finger på næsen, og den som sidst sidder med fingeren på næsen skal drikke).

8: Ryge & toilet kort (Du må ikke ryge eller gå på toilettet uden at have en 8’er).

9: Spørgsmål (Hvis du har trukket en 9’er må du gemme den, og lige pludselig stille en anden spiller et spørgsmål, denne person skal svare “Nej, hvorfor?” til spørgsmålet. Gør han / hun ikke det, er der straf-tår).

10: Fælles skål eller vandfald ( Fælles skål = alle tager en tår sammen. Vandfald = personen der har sagt vandfald starter med at drikke, og alle andre gør det samme, man må først stoppe med at drikke når den person til højre for sig, har sat sin genstand på bordet).

Knægt: Træmanden (Du skal drikke det samme som andre skal. F.eks hvis en person giver 5 tåre til henning, skal du drikke 5 tåre også, hvis de giver 5 tåre til dig, skal du drikke 10).

Dame: Mærke ( Du skal sige et mærke, f.eks et bilmærke, og så kører den med uret, den der tilsidst ikke kan nævne et bilmærke skal drikke 3 tåre).

Konge: Kongen skal ligges ovenpå flasken der står i midten, hvis man vælter disse kort ned, gælder hver konge for en kvart genstand, så hvis man vælter 4 konger ned, svarer det til en hel genstand.